C-Shooting

Ontdek en ervaar het spelplezier van Outdoor lasershooting in de duinen die omgetoverd werden tot een heuse WAR ZONE. Een spel waar jong en oud zich 100% kunnen inleven!

Doordat ons terrein en spel toegankelijk zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en ook door 60-plussers gespeeld kunnen worden, geldt de activiteit als het perfecte uitje voor familie en vrienden.

De ideale formule dus om je kinderen en kleinkinderen te verwennen en er zelf ook plezier aan te beleven. 

Daarnaast is dit concept ook geschikt voor tal van events, zoals: fin de saison, verjaardagsfeestjes, teambuildings of gewoon een leuke namiddag met vrienden. 

The game is on...

ENKEL NOG OPEN VAN 14.30u tot 19.30 u .  Andere uren mogelijk op afspraak !  Bel +32 498 75 61 75 !

Reserveer op voorhand als je zeker wil zijn? Dat gaat via onze reservatie – en betaalmodule op deze website. Er worden minimum 2 personen en maximum 18 personen toegelaten. Per persoon betaal je slechts €25 voor een spel van gedurende 1u30min (incl. 5-tal spelsituaties). 
Aantal spelers hangt af van het aantal inschrijvingen in dat timeslot.

Wil je een spel spelen, maar je hebt nog niet gereserveerd?  Dat gaat ook! Kom naar de ingang van het terrein, we kijken wanneer de eerst volgende periode beschikbaar is en blokkeren deze voor u.  Opgelet: Dit dient voor aanvang van het spel contant betaald te worden. 

 

Vanaf heden kan je ook kiezen om kortere sessies te spelen van € 10 of € 15. Kom hiervoor naar de ingang voor meer info.

De prijs is inclusief het gebruik van helm en geweer. Op je geweer kun je telkens zien wie je geraakt hebt of wie jou geraakt heeft.

Wil je je écht 100% kunnen inleven? Breng dan gerust wat camouflagekledij mee! 

Heb je specifieke vragen over de lasershooting? Bel ons gerust: 0498 75 61 75

 

P.S. Indien je  groep bestaat uit 12 tot 18 personen, geef ons een seintje, dan kunnen we onmiddellijk de periode blokkeren en zullen er geen onbekenden meespelen.