C-Shooting by Westcoastevents

Ontdek en ervaar het spelplezier van onze drie Outdoor activiteiten in de duinen. Voor de Lasershooting en Archery Tag hebben we de duinen omgetoverd tot een heuse WAR ZONE. Ook kunnen jullie de strijd aangaan tussen de duinen met onze Bumperballs. Activiteiten waar jong en oud zich voor 100% kunnen inleven!

Doordat ons terrein en spel toegankelijk zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en ook door 60-plussers gespeeld kunnen worden, geldt de activiteit als het perfecte uitje voor familie en vrienden.De ideale formule dus om je kinderen en kleinkinderen te verwennen en er zelf ook plezier aan te beleven. 

Daarnaast is dit concept ook geschikt voor tal van events, zoals: fin de saison, verjaardagsfeestjes, teambuildings of gewoon een leuke namiddag met vrienden. 

The game is on...

Elke dag open van 08u00 tot 12u00 op inschrijving en vanaf 12u00 tot 22u00 zonder inschrijving mogelijk, indien er plaats is. De prijzen van onze activiteiten kunt u vinden op onze website. Je activiteit boeken kan hier.

Wil je deelnemen aan 1 van onze activiteiten, maar je hebt nog niet gereserveerd?  Dat gaat ook! Kom naar de ingang van het terrein, we kijken wanneer de eerst volgende periode beschikbaar is en blokkeren deze voor u.  Opgelet: Dit dient voor aanvang van het spel contant betaald te worden. 

Indien je  groep bestaat uit 12 tot 20 personen, geef ons een seintje, dan kunnen we onmiddellijk de periode blokkeren en zullen er geen onbekenden meespelen.